Digitalni marketing

DIGITALNI MARKETING

Profesionalno uređivanje i vođenje društvenih mreža

Drago nam je da se nalazite na ovoj stranici i da imate želju da biznis podignete na viši i profesionalniji nivo.

Ukoliko želite da učite digitalni marketing i sami vodite stranice uz našu pomoć i mentorstvo pogledajte ponudu marketing priručnik i mentorstvo. Ukoliko ne želite da učite i sami održavate stranice, već želite da to prepustite nama a da vi svoju energiju preusmerite na druge poslove, savetujemo da pročitate ovu stranicu do kraja.

ŠTA NUDIMO ?!

U zavisnosti od vaših potreba možemo kreirati različite pakete

Ukoliko želite da kreirate nov vizualni identitet možemo vam kreirati brand book (logotip, boje, fontovi, ikone itd) i dati novu dimenziju vašoj prezentaciji na internetu.

Ukoliko nemate stranice na društvenim mrežama, prvashodno instagram i facebook, možemo ih kreirati i osmisliti kompletan plan i izradu sadržaja.

Ukoliko već imate odrađen kompletan brand book i zadovoljni ste njime, možemo nastaviti sa kreiranjem sadržaja po tim smernicama.

Pored osmišljavanja vizualnog identiteta mi ćemo vam kreirati reklamne slike i videe, pisati sve vrste tekstova/objava i odgovarati na sve poruke/komentare tj komunicirati sa pratiocima.

Pogledajte kako izgledaju naše instagram stranice:

Gotove pakete za digitalni marketing i održavanje stranica na društvenim mrežama nemamo, jer je spekatar usluga širok i mogući su razni dogovori. Možemo samo naglasiti da se cene kreću od 100€ pa na više na mesečnom nivou.

Pošaljite zahtev putem kontakt forme, dogovorićemo video ili call sastanak na kome ćemo utvrditi sve detalje saradnje.

KONTAKTIRAJTE NAS

  Pretražite
  Veličina
  Cena
  Opremljenost
  Sadržaj

  Uporedite oglase

  Uporedite