Izrada – Optimizacija web sajtova

WEB SAJTOVI

Vršimo izradu i optimizaciju web sajtova

Svako ko Vam kaže da vam sajt nije potreban iz bilo kog razloga, nije u pravu!

Društvene mreže su super, trebate ih imati i njima se posvetiti maksimalno, ali svaku objavu koju postavite nije u vašem vlasništvu već u vlasništvu tog portala/aplikacije. Ukoliko se desi da napravite neku grešku mogu vam trajno izbrisati profil i sav sadržaj će nestati.

Zato trebate imati vaš vlastiti web sajt koji ćete dizajnirati po vašoj volji i potrebama i objavljivati sve što želite i niko vam to neće oduzeti, svi podaci se čuvaju na serverima.

IZRADA WEB SAJTOVA

Postoji više vrsta izrade web sajtova u zavisnosti od vaših želja tj da li želite da sami menjate tekst, slike, dizajn ili želite da mi to radimo za vas.

U zavisnosti od vaših želja odlučićemo koju vrstu izrade sajta ćemo koristiti, odlučićete šta će se sve od sadržaja nalaziti na sajtu, da li će sajt biti višejezični, da li ćete sami ažurirati sadržaj ili ćemo to mi raditi i na osnovu svega toga određuje se cena.

Prednost ukoliko vam mi kreiramo web sajt i ukoliko sarađujemo na portalu, dobijate besplatno održavanje sajta tokom trajanja saradnje.Inače se održavanje sajta naplaćuje 20-50€ mesečno.

Cena izrade web sajta varira u zavisnosti od teme koju koristimo, broja stranica, dodatnih funkcija, vaših dodatnih zahteva itd. Minimalna cena izrade web sajta je 150€ bez troškova domena i hostinga.

OPTIMIZACIJA SAJTOVA

Uz paket izrade web sajta možemo napraviti saradnju vezanu i za SEO. Ukoliko želite da posao dignete na viši nivo, da povećate broj gostiju i da vam web sajt bude glavni adut, optimizacija je više nego potrebna kako bi se pozicionirao na prvoj strani Google-a.

Ukoliko želite da vam sajt koristi samo za kontakt forme i prijave za rezervacije kada im pošaljete link, ili da preko društvenih mreža dođu na sajt i pošalju zahtev za rezervaciju, u tom slučaju SEO vam nije potreban.

Ako već posedujete sajt i želite da ga dodatno optimizujemo pošaljite nam putem kontak forme “SEO Audit” opcija  kako bi pregledali sajt.

Što se našeg cenovnika za SEO tiče, nemamo formirane gotove pakete, već sve zavisi od obima posla, vaših zahteva i drugih faktora. Optimizacija sajta je kompleksan proces koji mora trajati nekoliko meseci da bi se rezultati videli.

Ukoliko vam mi kreiramo sajt i želite da ga optimizujemo, dobićete jednu ponudu za takav optimizovan web sajt.

Ukoliko već posedujete web sajt i želite da ga optimizujemo, formira se cena za SEO Audit (plan koji vam kreiramo sa svim radnjama i predlozima promena i izmena vezanih za optimizaciju). SEO audit obuhvata samo spisak radnji ali ne i implementaciju istih. Ukoliko imate već programera sa kojim sarađujete on vam može sve izmeniti, ukoliko nemate možemo mi uz doplatu.

Nakon implementacije svih tehničnih i on page elemenata iz SEO Audit-a, možemo nastaviti saradnju vezanu za poboljšavanje pozicija određenih stranica i off page optimizacije (razmena linkova / linkbuilding) koja se plaća na mesečnom nivou.

Pošaljite nam zahtev putem kontakt forme kako bi organizovali video ili call sastanak i dogovorili se oko svih detalja.

NAŠI PROJEKTI

Pogledajte neke od naših poslednjih projekata

KONTAKTIRAJTE NAS

  Pretražite
  Veličina
  Cena
  Opremljenost
  Sadržaj

  Uporedite oglase

  Uporedite