Korisnička pomoć

KORISNIČKA POMOĆ

Ova stranica kreirana je sa ciljem da vam prikažemo sve mogućnosti našeg portala

BRZA PRETRAGA NA POČETNOJ STRANI

Na samom početku kada otvorite portal pojaviće se polja za brzu pretragu, ovu opciju preporučujemo ukoliko ste već dolazili na naš portal i prethodno ste ga istražili. Ukoliko ste prvi put na portalu, savetujemo vam da malo istražite našu ponudu i sam portal.

U brzu pretragu trebate uneti sledeće podatke: Izaberete ponuđene destinacije, datum dolaska, datum odlaska i broj osoba (odraslih i dece). Nakon što unesete podatke dobićete rezultate oglasa koji odgovaraju vašem zahtevu.

STRANICA “SVI OBJEKTI”

Na ovoj stranici nalaze se oglasi svih smeštajnih i ugostiteljskih objekata koje imamo u ponudi. Tu spavaju: apartmani, sobe, hoteli, prenoćišta, restorani, kafići, picerije, pečenjare, itd.

Na vrhu ove stranice imate detaljniju pretragu. Pored identičnih polja kao kod brze pretrage ovde imate dugme koje će vam prikazati karakteristike po kojima možete dodatno suziti željene objekte.

Ispod imate opciju “Sortiranje” gde možete podesiti redosled po ceni, datumu objave, ocenama itd. Takođe, tu je i mapa na kojoj možete pogledati položaje objekata.

UPOREĐIVANJE OGLASA

Jedna od jako korisnih opcija na našem portalu, omogućava da označite dva ili više oglasa i dobijete na jednom mestu upoređene podatke izabranih oglasa.

Veoma korisna opcija da uporedite objekte i odaberete onaj koji vam najviše odgovara u datom trenutku.

PROCES REZERVACIJE

Nakon što istražite i odaberete smeštajni objekat, potrebno je da izvršite rezervaciju. Proces rezervacije je sledeći:

Slika 1: Odabrali ste objekat, pogledajte sve informacije naročito vezane za cene. Takođe, obavezno pročitajte polje “Cenovnik (objašnjenje)“, tu vam pišu informacije o uplatama i sve što je bitno da znate. Možete izabrati određeni termin i broj osoba i tako videti koliko bi vaša rezervacija iznosila. Kada odlučite da želite taj smeštaj da rezervišete kliknete na “ZAHTEV ZA REZERVACIJU“. Kada pošaljete zahtev, on stiže vlasniku objekta koji proverava sve informacije.

Ukoliko je potrebno da uplatite avans/depozit, vlasnik će vas kontaktirati i poslati podatke za uplatu. Takođe, ukoliko je došlo do pogrešnog popunjavanja rezervacije iz bilo kog razloga, vlasnici će vas kontaktirati pre potvrde putem našeg sistema za dopisivanje. Tek kada uplatite avans/depozit vaša rezervacija će biti potvrđena.

Slika 2: Sve vaše rezervacije možete pogledati u kontrolnoj tabli u polju “MOJE REZERVACIJE“. U međuvremenu možete otkazati rezervaciju i komunicirati preko poruka našeg sistema sa svim vlasnicima kojima ste izvršili rezervaciju.

Za svaku potvrdu/otkazivanje rezervacije i poruke na portalu dobićete obaveštenje putem email-a.

PORUKE

Naš sistem za rezervacije nudi vam mogućnost da sa vlasnikom komunicirate putem poruka na portalu. Poruku možete poslati samo vlasnicima kojima ste izvršili rezervaciju.

Slika 1: Ulaskom na tab “MOJE REZERVACIJE” dobićete spisak svih vaših rezervacija. Kliknite na dugme “DETALJI” na određenoj rezervaciji i otvoriće vam se stranica sa svim informacijama te retervacije. U gornjem desnom uglu među ikonicama imate ikonicu “POŠALJITE PORUKU” i otvoriće vam se čet na kome možete pisati i slati dokumente.

Slika 2: U kontrolnoj tabli na tabu “PORUKE” možete pristupiti svim četovima koje ste imali do tada.

OCENE

Kada prođe rezervacija moguće je da date ocenu smeštaju u kom ste bili. To ćete uratiti tako što ćete u kontrolnoj tabli na tabu “REZERVACIJE” izabrati tu rezervaciju, i u gornjem desnom uglu otvoriti opciju kao na slici, tada će vam se otvoriti polje da izaberete ocenu od 1-5 i date komentar.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate problem sa portalom, ne možete da se snađete, potreban vam je savet ili imate lošu komunikaciju sa vlasnikom nekog objekta možete nas kontaktirati PORUKOM na Whatsapp. U donjem desnom uglu imate ikonicu preko koje možete stupiti direktno u kontakt sa nama.

TELEFON: ukoliko ste na portalu preko telefona direktno će se otvoriti aplikacija sa četom (ukoliko imate instaliranu aplikaciju na telefonu)

LAPTOP: ukoliko ste na portalu preko laptopa otvoriće se “whatsapp web” sa uputstvom da preko telefona skenirate QR kod. Uđete preko telefona na whatsapp aplikaciju, u podešavanju videćete opciju “WhatsApp Web”, kliknete tu i skenirate kod koji se prikaže na ekranu, tada će vam se u pretraživaču otvoriti čet.

Pretražite
Veličina
Cena
Opremljenost
Sadržaj

Uporedite oglase

Uporedite