Marketing priručnik

Marketing priručnik

Savladajte marketing na društvenim mrežama. Iskoristite sav potencijal koji pružaju.

Tokom istraživanja i razgovora sa većim brojem vlasnika smeštajnih i ugostiteljskih objekata širom Srbije shvatili smo da velika većina sami održavaju profile na društvenim mrežama i sami vode kompletan marketing a da samo mali broj ima saradnju sa nekom marketing agencijom ili marketing stručnjakom.

Problem nije u tome što sami održavaju već što to nije njihova profesija i ne znaju kako da iskoriste sav potencijal društvenih mreža.

Iz tog razloga smo odlučili da Vam pomognem i u pakete ubacim marketing pomoć koja uključuje ultimativni marketing priručnik u digitalnoj formi i našu stručnu pomoć kao marketing mentora.

U priručniku se nalaze sledeće teme:

1) DRUŠTVENE MREŽE – Fokus je na instagramu i facebooku. Naučićemo vas kako da izgradite zajednicu, kako da pravilno i profesionalno uredite vaš profil, kako da pravilno kreirate sve vrste objava kako bi dobile ostvarile bolji rezultat i objašnjenje svih dodatnih opcija i funkcija na ovim mrežama.
Takođe dobijate lekcije vezane za sponzorisanje objava, kreiranje nagradnih igara, predloge drugih alata koji mogu da vam koriste i još dosta saveta i trikova za uspeh na instagramu i facebooku.

2) KREIRANJE SADRŽAJA – U ovom delu lekcija pokazaćemo vam kako da pišete tekstove/objave koji će privući više gostuju u vaš objekta, pokazaćemo vam kako da sami kreirate reklamne slike/videe i ukazati na najbitnije principe u dizajnu.

3) KORISNI PROGRAMI I APLIKACIJE – Pokazaćemo vam koje su to aplikacije/programi koji vam mogu olakšati poslovanje i pomoći da jednostavnije vodite svoj biznis, i pokazaćemo kako one funkcionišu.

4) SMEŠTAJ / LOKALI – Poslednji deo odnosi se specifično na smeštajne objekte / ugostiteljske objekte i savete kako da dovedete nove goste, kako da ponovo vratite goste koji su već dolazili, kako da evidentirate goste i još mnogo saveta koji će upotpuniti vašu ponudu.

Priručnik je u elektronskoj formi, napravljen je kao sajt

Možete mu pristupiti sa bilo kog uređaja i bilo kada

Priručnik nije u PDF formatu pa da morate slati na više uređaja, nalazi se na jednom linku​

Vršiće se ažuriranje informacija i dodavanje novih konstantno


CENA: 2.500 din na godinu dana

U ovom paketu pored priručnika moći ćete da nas kontaktirate putem email-a ili na whatsapp-u za sve nejasnoće vezane za priručnik.

Ukoliko nešto nije lepo objašnjeno možemo vam dodatno pojasniti tekstulano ili snimiti dodatni video. To podrazumeva da vam dodatno pojasnimo samu tematiku, princip kako se nešto radi a ne da vam damo gotovo rešenje za vaš problem.


CENA: 5.000 din na godinu dana

U ovom paketu pored priručnika dobijate i mentorstvo. To znači da pored podrške i dodatnog pojašnjavanja mi ćemo vam pomagati i davati ideje recimo za: kreiranje marketing plana, kreiranju reklamnih slika i videa, vođenja društvenih mreža, ideje vezane za ponudu smeštaja/lokala itd.

Znači, mi ćemo vam kreirati marketing plan i reklamni sadržaj a vi ćete po našim uputstvima sprovoditi sve u delo, objavljivati taj sadržaj i komunicirati sa pratiocima.


CENA: od 8.000 din mesečno (na više, u zavisnosti od zahteva)

 • Pretplata za online marketing priručnik se odnosi na godinu dana. Nakon svakog isteka perioda možete produžiti. Plaća se na godišnjem nivou jer se svakog meseca ažurira sadržaj, dodaju noviteti i nove lekcije.
 • Paket priručnik+mentorstvo nema fiksnu cenu zavisi od vaših želja, vremena koje vam posvećujemo, količinu informacija koju vam pružamo itd

KONTAKTIRAJTE NAS

  Pretražite
  Veličina
  Cena
  Opremljenost
  Sadržaj

  Uporedite oglase

  Uporedite