Uvodni post

Nakon dosta planiranja, organizacije, građenja zajednice na društvenim mrežama napravili smo naš glavni portal “Poseti Srbiju”. Ovaj portal predstaviće kompletnu turističku ponudu Srbije. Pročitajte naš uvodni post do kraja.

O PORTALU

Sa velikom pažnjom kreirali smo ovaj portal sa ciljem da vam što jednostavnije i preciznije predstavimo turističku ponudu Srbije.

Sadržaj pored portala možete pronaći i na našim profilima na društvenim mrežama (instagram, facebook i youtube) a ukoliko vam treba topla preporuka ili neki dodatni savet uvek nas možete kontaktirati na društvenim mrežama u inbox ili putem email-a.

PONUDA I PRETRAGA OGLASA

Na sajtu možete pronaći smeštaj (apartmani, sobe, vile, hoteli, prenoćišta, moteli, hosteli, itd) ili lokal (restorani, kafići, pabovi, picerije, pečenjare, itd) a naša napredna sortiranja i pretraga će vam olakšati posao.

Takođe, možete pretražiti i dodatne sadržaje (paintball, zip line, pedaline, iznajmljivanje bicikala i trotineta, paraglajding, vožnje džipovima, itd) po destinacijama, koji vam mogu upotpuniti odmor.

Na stranici “Popusti” izdvojićemo vam aktuelne popuste za sve kategorije oglasa. Savetujemo vam da češće posećujete ovu stranicu jer nikad se nezna kada ćemo objaviti neki veći popusti koji možete iskoristiti.

Kako bi upotpunili ponudu, ubacili smo stranicu “Nekretnine” na kojoj ćemo objaviljati nekretnine (apartmane, plačeve, lokale, itd) koji su na prodaju kako bi još neko od vas ako želite ušao svet turizma i ugostiteljstva.

TURISTIČKI VODIČ

Želimo da vam pre samog izbora smeštaja pomognemo da prvo izaberete destinaciju koju ćete posetiti u Srbiji. Zato smo kreirali stranicu “Destinacije” na kojoj smo trenutno predstavili više najposećenijih i najpopularnijih destinacija koje su ujedno i naša preporuka za posetiti.

Putem ove stranice i putem blog postova redovno ćemo vam predstavljati znamenitosti i lokacije koje možete posetiti u blizini najvećih destinacija.

DRUŠTVENE MREŽE

Jako puno pažnje, energije i vremena posvećujemo kvalitetnom sadržaju koji plasiramo na društvene mreže. Putem ovih platformi trudimo se da kreiramo i povećavamo zajednicu, da komuniciramo sa vama i pomažemo koliko god smo u mogućnosti.

Ispod ćemo vam navesti sve stranice sa Instagram-a i Facebook-a koje možete zapratiti:

INSTAGRAM

Veći deo pažnje posvećujemo instagramu, koji je idealna platforma za biznis poput našeg. Na instagramu postojimo već duže vreme, od prvih koraka u kreiranju ovog projekta kreirali smo više stranica. Sada posedujemo ukupno 13 stranica, od kojih je jedna glavna za celu Srbiju i 12 stranica pojedinačnih destinacija.

Iznad možete pogledati našu glavnu stranicu “@poseti__srbiju” na instagramu, a možete zapratiti i facebook stranicu “Poseti Srbiju“.

FACEBOOK

Facebook i Instagram ne treba razdvajati, pa tako sve naše sadržaje sa Instagrama šerujemo i na Facebook. Tako da je na vama da odlučite koja platforma vam više odgovara, ali sadržaj se potpuno isti.

FACEBOOK GRUPA

U poslednje vreme, naročito u vreme “Korone” kada nam je bila potrebna sve veća digitalna komunikacija zbog izolacija i zabrana okupljanja, Facebook grupe su postale sve popularnije.

Prateći trendove i opcije koje naši pratioci podržavaju, kreirali smo grupu “Poseti Srbiju – Turistički Vodič” u kojoj uvek možete postaviti pitanja vezana za turizam u Srbiji i da dobijete odgovor i od nas ali i od drugih članova grupe.

YOUTUBE

Malo drugačija platforma u odnosu na prethodne dve je svakako Youtube, ali takođe jako popularna. Sadržaj na ovoj platformi je drugačiji, kroz videe predstavićemo vam objekte sa kojima sarađujemo, video prezentacije destinacija i još mnogo toga. Pretplatite se na naš kanal “Poseti Srbiju“.

Poseti Srbiju

Turistički vodič kroz Srbiju.

Pridružite se diskusiji

Pretražite
Veličina
Cena
Opremljenost
Sadržaj

Uporedite oglase

Uporedite